Регистрация на нов потребител в http://etajna-sobstvenost.com

 

Регистрация на нов потребител домоуправител в http://etajna-sobstvenost.com/За да стане възможно ползването на тази система от дадена Етажна собственост, първата регистрация в нея трябва да бъде направена от човекът, който ще организира и управлява работата. Най-често това е Домоуправителят, но може да бъде и друг потребител, оправомощен специално за целита на тази система. Всеки регистриран домоуправител може да добави по всяко време неограничен брой етажни собствености в своя профил, за да ги управлява лесно и удобно. За всяка регистрирана етажна собственост, Домоуправителят трябва да зареди база данни. Едва тогава системата ще бъде годна за работа и етажната собственост може да ползва напълно безплатно Виртуално Общо събрание.

Необходимите данни за Регистрация на нов потребител в http://etajna-sobstvenost.com са:

Електронна поща

Нужен е валиден e-mail адрес, който освен за идентификация на потребителя (потребителско име) в Етажна собственост, се ползва и като основен адрес за кореспонденция в системата. Един e-mail адрес може да се регистрира еднократно в системата, което е удобство, а не ограничение – всеки регистриран потребител може да се включва в различни етажни собсвености, при това с различни роли – собственик, домоуправител, ползвател (наемател).

Парола

Потребителят сам дефинира паролата си за достъп в Етажна собственост и тя не е видима за никого, включително за администратора. Минималната дължина на стринга е 6 символа и той може да съдържа букви (главни и малки), цифри и символи. Включването в паролата на поне един символ, главна буква и число подобряват чувствително нейната надеждност. При регистрация паролата се въвежда два пъти за сигурност. Забравена парола се възстановява чрез генериране на нова служебна, която се изпраща на потребителя по e-mail (основен или алтернативен). Собствено име и Фамилия Системата Етажна собственост не е анонимна, имената на потребителите са част от базовата информация.

Телефон

Наличието на валиден телефонен номер позволява бърза връзка на администратора с потребителя при критична ситуация или друга необходимост.

Код за сигурност

За да бъдат изпратени за регистрация, данните се валидират с текстов код, показан на картинка.

Регистрацията се валидира от връзка, получена на въведения e-mail.

 

Внимание, важно!Всички полета са задължителни.


ЗЕН Електроникс ООД е регистриран администратор на лични данни с идентификационен №171037. Въведените в системата данни са защитени и ще бъдат ползвани единствено и само за нуждите на Етажна Собственост.


Своята първа регистрация в http://etajna-sobstvenost.com можете да направите сега.

Форма за регистрация на нов потребител в http://etajna-sobstvenost.com


Виж още:

Добавяне на етажна собственост в профила на регистриран потребител/домоуправител

Формат на данните за етажната собственост