Регистрация на етажна собственост в http://etajna-sobstvenost.com

Регистрация на нова етажна собственостВсеки регистриран потребител може да добавя по всяко време в своя профил нова етажна собственост, която желае да управлява. Общият им брой е практически неограничен. За всяка регистрирана етажна собственост, Домоуправителят трябва да зареди база данни. Едва след това системата ще бъде годна за работа и етажната собственост може да ползва напълно безплатно Виртуално Общо събрание.

Данните за регистрация на етажна собственост в http://etajna-sobstvenost.com са следните:

Име на етажната собственост

Това е единственото задължително поле. То дефинира специфичното място на Етажната собственост в системата http://etajna sobstvenost.com. Добре е да бъде въведено официалното име на етажната собственост, в съответствие с нейните документи: Сграда „Астра”, Кооперация „Химик”, Блок „Кацамунски”, Комплекс „Акации”, Етажна собственост със смесено предназначение „Врабча-4” и други. Всеки потребител решава сам как да дефинира това поле.

Адрес на етажната собственост

Полето не е задължително, но е полезно. Добре е адресът да се вписва в официалните документи, какъвто е например Протокол от Общото събрание. Твърде често адресът се ползва и за идентификация на етажната собсвеност, когато тя няма специално име: Жилищна сграда ул.”Ракитин” №9.

Останалите три полета

са за идентификация на управляващия орган на етажната собственост и лицето, което го представлява. Тези данни оформят подписа на генерираните в системата официални документи.

Управляващ орган – управителен съвет, домсъвет или друг.

Представител на управляващия орган – председател, домоуправител и друг.

Име на Представител на управляващия орган – двете или трите имена на лицето, което официално представлява управляващия орган и етажната собственост.

Въведените данни за всяка етажна собственост са достъпни за редакция без ограничения.


Виж още:

Необходими данни за собствениците

Зареждане на данни